close

Contact rapid

Reparam, fabricam si intretinem piese de utilaje si echipamente de uz industrial si agricol.

close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  chevron_left
  chevron_right

  Despre boostere (amplificatoare) pneumatice

  Boosterele sau amplificatoare pneumatice de presiune actionate pneumatic, ofera o metoda ieftina de a creste presiunea din reteaua de aer comprimat a atelierului pentru diverse cerinte tehnologice.

  De asemenea, ofera o metoda ieftina de a recupera gazul din buteliile aproape  descarcate prin  recomprimarea lui la presiunea nominala intr-o alta butelie.

  Boosterele se pot folosi si la teste de presiune cu gaz, la presiuni de pana la 1050bar.

  Deasemenea boosterele se pot folosi pentru umflarea de pneuri auto de presiune mare sau pentru incarcarea amortizoarelor de socuri crescand presiunea aerului preluat din reteaua de aer comprimat industrial.

  Cere ofertă

   

  • Actionare de menghine pneumatice;
  • Transferul de gaz intre diverse recipiente;
  • Actionarea de prese si de diverse dispozitive tehnologice pneumatice de inalta presiune;

  La fel ca si pompele hidropneumatice, boosterele de presiune utilizeaza un motor pneumatic de translatie de diametru mare care actioneaza 1÷2 capete de comprimare de diametru mic.

  Raportul de amplificare (ratia) este raportul dintre suprafata pistonului motorului si suprafata pistonului capului de comprimare.

  Frecventa curselor este initial mare, apoi scade odata cu cresterea presiunii de refulare, boosterul oprindu-se automat la atingerea echilibrului.

  Fiind actionate pneumatic, fara nici un fel de conexiuni electrice, boosterele pot fi folosite si in medii cu pericol de foc sau de explozie.

  • booster aer 30 bar
  • booster azot dublu efect 350 bar
  • booster azot 2 trepte 1050 bar
  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.