close

Contact rapid

Reparam, fabricam si intretinem piese de utilaje si echipamente de uz industrial si agricol.

close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Unitati de testare hidropneumatice

    Unitatile de testare hidropneumatice pot fi executate cu presiuni de lucru de pana la 2100 bar.
         Sunt recomandate pentru probele hidrostatice ale echipamentelor de tip prevenitoare de eruptie, manifolduri de eruptie, capete de eruptie, robinete, conducte, vase sub presiune.
         Unitatile de testare pot fi realizate in trei variante:

  1. Cu o pompa de inalta presiune simplex cu simplu efect montata pe un suport cu roti si echipata cu bloc de 2 robineti, manometru si supapa de protectie. (optional , si cu sistem de inregistrare presiune)
  2. Cu doua pompe montate pe sanie. O pompa este cu dublu efect si una cu simplu efect. Pompa cu dublu efect de 350 bar este folosita pentru umplerea si aerisirea sistemului, iar pompa cu simplu efect (de 700,1400 sau 2100bar) pentru realizarea presiunii de proba. Unitatile sunt echipate cu bloc de 2 robineti , manometru si supapa de protectie. (optional , si cu sistem de inregistrare presiune)
  3. Cu 2 pompe montate pe un rezervor cu sanie. Unitatile sunt identice cu cele de la punctul 2., dar suplimentar sunt echipate cu un rezervor pentru fluidul de proba. (optional , si cu sistem de inregistrare presiune)
  Cere ofertă
  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.